Beste HIB-ers Zwolle,

Begin dit jaar werd de opleiding tot Harteraad Beweegcoach van het Deltion College abrupt afgebroken door de plotselinge corona-uitbraak. Ook nu nog is het niet mogelijk de praktijklessen van deze opleiding in de sportzaal fysiek te laten plaatsvinden.

Zonder de lessen is het niet mogelijk dat de leerlingen dit diploma halen. Om deze jonge mensen niet te hoeven teleurstellen, heeft opleider Bas Koelmans een on line vorm van opleiden geïntroduceerd.

Daarvoor worden HIB-vrijwilligers gezocht die hieraan willen meewerken.

Het komt erop neer dat de HIB-sporter gemiddeld één keer per week contact heeft met zijn/haar student-begeleider. Samen met u stelt de student een sport-programma op geheel naar uw wensen. Het wekelijks contact dient ervoor de voortgang te bespreken en om op vragen of suggesties te kunnen reageren.

Zeer binnenkort krijg je een uitnodiging van Bas Koelmans hieraan mee te werken. Nadere vragen kunnen aan hem worden gesteld.

Als bestuur van HIB Zwolle ondersteunen wij dit initiatief van harte. Het heeft een positieve werking voor ons allemaal. Wij als sporters met een medische achtergrond, de studenten die hun opleiding kunnen vervolgen, maar ook mensen die in de toekomst in vergelijkbare omstandigheden verkeren als wij, zijn er bij gebaat.

Daarom onze oproep aan jullie: Doe Mee!

Namens het bestuur van HIB Zwolle,

vriendelijke groeten,

Wim van Gurp,
Voorzitter.